­

Toeliedesign - Webdesign & Vormgeving in Meijel

Diensten

Je wilt een website laten maken

Joomla logoVoor het maken van een website gebruik ik OpenSource CMS Software genaamd Joomla. Doordat er geen specifieke technische kennis noodzakelijk is om te kunnen werken met een Content Management Systeem, kunt je zelf het dagelijkse onderhoud aan je website verzorgen. Wijzigingen kunnen direct worden uitgevoerd. Simpel gezegd: Als je kunt lezen en typen, kun je ook je website beheren!

Zoekmachine optimalisatie

Als je een prachtige website hebt dan ben je er nog niet. Je kunt nog zo'n mooie site hebben, maar als hij niet gevonden wordt heb je er nog niets aan. Daarom moet een website ook geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. De zoekmachine van Google kijkt o.a. of je site snel genoeg laad en of hij geschikt is voor mobiel gebruik (op een tablet of smartphone). En zo zijn er nog veel dingen die van belang zijn voor een goede vindbaarheid van een website.

Ik kan nooit 100% garanderen dat je site op de eerste plek komt te staan bij de organische zoekresultaten (dit is namelijk ook heel afhankelijk van hoeveel concurrentie er is op een zoekwoord). Wat ik wel kan doen is je site zo goed mogelijk optimaliseren wat in de meeste gevallen wel resulteert in een plekje op de eerste pagina van de zoekresultaten.

Restyling

Is je site aan een opknapbeurt toe? Ook dan kunt je bij mij terecht om de site "in een nieuwe jasje" te laten steken.

Hosting

Zelf heb ik geen server voor webhosting. Ik kan bij een betrouwbare hostingprovider de domeinnaam registreren en de hosting voor je regelen.

Grafische vormgeving

Je kunt bij mij ook terecht voor het laten ontwerpen van een (bedrijfs)logo. Is een logo alleen niet genoeg en wilt je een compleet nieuwe huisstijl? Ook dat kan ik voor je ontwerpen. Een compleet huisstijl pakket houdt in: het ontwerp van een logo, briefpapier, enveloppe en visitekaartje.

Verder ontwerp ik ook:

  • advertenties
  • flyers
  • posters
  • entree-kaartjes
  • oorkondes
  • kaarten (zoals kerstkaarten,trouwkaarten e.d.)
  • enz

 

Neem contact op!
Nee heb je, ja kun je krijgen

 

Social media

Like Toeliedesign op FacebookVolg Toeliedesign op Twitter

Gecertificeerd

Keurmerk NLGWToeliedesign is NLGW gecertificeerd.

Contact gegevens

Churchilllaan 47, 5768 AD  Meijel
T: 06 102 106 41 |